onsdag 4. februar 2009

Velkommen til Veien til Rikdom

Denne bloggen vil stort sett handle om personlig økonomi. Som så mange andre mennesker har jeg en drøm om å bli økonomisk uavhengig, men jeg har ingen urealistiske forventninger til at det skal skje over natten. Derimot er jeg stor tilhenger av å bygge stein på stein. Hver dag, hver lille økonomiske avgjørelse skal føre meg ett lite skritt nærmere målet.

Og det er jo gjerne lettere sagt enn gjort. For det er fryktelig mange skritt å gå før jeg kan kalle meg økonomisk uavhengig.

Med økonomisk uavhengig mener jeg friheten til å slutte å jobbe og bare leve av oppsparte midler. Hvor stor formue trengs for å pensjonere seg? Vel, det kommer jo an på svært mange faktorer. Men la oss si at jeg ønsker 300 000,- å leve for per år (etter skatt). Og siden alt dette må komme fra kapitalinntekter blir skattesatsen 28 %. Det vil si at jeg må ha en bruttoinntekt på ca 417 000,- (300000/(1-0,28) = 417000). Og la oss videre anta at formuen blir plassert slik at den gir en avkastning på 5 %. Da trenger jeg en formue på ca 8,3 millioner for å oppnå ønsket inntekt.

Nå kan det godt være at jeg kan klare meg med mindre enn 300 000,- netto, eller at avkastningen på en så stor formue vil overstige 5 %. I så fall vil jeg nå målet om økonomisk uavhengighet med en lavere formue. Men av natur liker jeg å ha en viss sikkerhetsmargin. Så la meg likegodt runde hele beløpet opp til 10 millioner. Målet mitt er altså å skape en formue på kr 10 000 000,-

Dette kommer til å ta tid...

Nå er jeg riktignok ikke alene om å dette. Min kjære Fru er også med på denne planen. Det vil si – den ene dagen er hun helt enig i at vi skal bli flinkere til å spare og bruke mindre penger på unødvendigheter – den neste dagen er hun på shopping. Jeg har en følelse at det vil komme flere poster om akkurat det tema her på bloggen.

2 kommentarer:

  1. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån eller et lån for at gennemføre dit projekt? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale, at du kontakter mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester inklusive lang- og kortfristede lån. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddel os direkte på WhatsApp via: +447903159998 & modtag et svar på et øjeblik.

    Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre dine langsigtede og kortsigtede økonomiske mål. Vi er specialiserede i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    Her er nogle grunde til, at du skal kontakte os for et lån;
    * Bekvemmelighed - Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsespriser
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdato enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online applikation.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte afgifter

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af mangel på midler. Kontakt mit firma nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet mange enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud bedes du sende os din låneanmodning via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Mellemmænd / konsulenter / mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til fordel for alle involverede parter.

    SvarSlett
  2. Hej tittare

    Vi är professionella handlare, tjänar på forex och binär för investerare varje vecka, kommer gärna att berätta allt mer om vår investeringsplattform där du kan investera pengar så lite som $ 200 och börja tjäna $ 2000 varje vecka, många har gynnats av denna investering erbjuda denna pandemi, om du går igenom ekonomiska svårigheter på grund av detta coronavirus och du behöver hjälp med att betala räkningar, välj helt enkelt en lämplig investeringsplan för dig själv och börja göra vinst varje vecka

    $ 200 för att tjäna $ 2000 på 7 dagar
    300 $ för att tjäna 3000 $ på 7 dagar
    $ 500 för att tjäna $ 5000 på sju dagar
    $ 1000 för att tjäna $ 10000 på 7 dagar
    5000 dollar för att tjäna 50 000 dollar på 7 dagar

    För att starta din investering nu
    WhatsApp: +27633586789 eller e-post till wilsontradeszone@gmail.com

    SvarSlett